jurk

Wat zijn de jurken trends van deze zomer?

De zomer, de maanden waarin je alles uit de kast haalt om er leuk uit te zien, ook al is dit niet altijd even makkelijk. De dag van vandaag zijn er zo enorm veel trends dat het moeilijk wordt om er een uit te kiezen die je leuk vindt en waar je je goed bij voelt.

In 2021 is je eigen smaak volgen de meest populaire trend, je kan alles dragen, van een geisha jurk, een tramontana jurk tot een roze jurk met groene streepjes, alles kan.

Volg je eigen trend

Vrouwen volgen vaak het voorbeeld van andere vrouwen, waar ze naar opkijken, vaak zijn deze vrouwen te vinden op sociale media onder de naam ‘influencer’. Als deze rolmodellen dan een bepaald kledingstuk dragen, bijvoorbeeld een leuk broekpak, dan ben je vaker geneigd om dit ook te proberen, zelfs al is het niet iets wat je meteen voor jezelf zou kiezen.

Vaker voorkomende zomerjurkjes

Er zijn een aantal zomerjurkjes en trends die dit jaar wat vaker voorkomen, zo heb je bijvoorbeeld de geisha jurk, dit is een middellange jurk in vaak zachte pastelkleuren, ideaal voor een zwoele zomerdag.

Een ander voorbeeld is de tramontana jurk, deze lijkt een beetje op de geisha jurk maar dit is een jurk met lange mouwen en een iets langere lengte in de rok.

Verder zijn ook weer felle kleuren in de mode zodat je lekker hard opvalt op de volle terrasjes. Het is ook niet meer de trend om steeds korte jurkjes te dragen, waar dit wel vroeger en vooral bij de jeugd in de smaak viel, lijkt het of de iets langere jurken nu de harten van vele vrouwen en jonge dames veroveren.

Om je zomeroutfit helemaal af te maken ga je best even op zoek naar accessoires die helemaal matchen met je outfit, denk maar aan een paar leuke schoentjes of sandaaltjes, een mooie handtas, een leuke hoed of zonnebril en om het geheel helemaal compleet te maken leg je jezelf ook best even op op een zoektocht naar wat leuke juwelen.

De trends doorheen de jaren veranderen zoveel dat je vrijwel alles kan en alles mag en er toch nog steeds heel fashionable bijloopt. Er is voor ieder wat wils en het is vooral belangrijk dat je jezelf goed voelt en dat je draagt wat je zelf leuk vindt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *