Truien

Er is geen wolletje zo veelzijdig als een trui. Truien bewijzen mensen al eeuwenlang goede diensten als warmhouder en is een allemansvriend die je eindeloos kan dragen. Deze alleskunners zijn er in allerlei verschillende soorten, maten en merken. Het truien seizoen is in volle gang en we zijn er voorlopig ook nog niet vanaf. Een heerlijk frisse start met een fijn zittende sweater. Elk seizoen komen er weer nieuwe trends voorbij die niet meer uit het modebeeld weg te denken zijn. De rode draad in de truien mode is toch wel oversized. Maar ook de grofgebreide trui met wijde, royale collen zijn erg populair op het moment. Daarbij zijn truien met de dikke kabel structuur ook in opkomst. Een ander opvallend detail zijn de lange mouwen die de handel geheel bedekken. Met zo’n trui is je look compleet en is er niet veel meer nodig. De gebreide trui is een trend uit de jaren 80, waarbij oma’s massaal kledingstukken aan het breien waren. In de jaren 90 is de truien trend oubollig geworden, maar tegenwoordig maken ze een sterke opmars en zijn ze bijna niet meer weg te denken.

Daar waar vroeger een sweater met een spijkerbroek als sportief werd gezien is het nu juist een goede combinatie van chique en sportief. Zo kan een sweater ook gedragen worden met een pantalon en sneakers. De combinatie van beide geeft een extra dimensie aan je look. Sweaters die gemaakt zijn van katoen gaan niet alleen lang mee, maar ademen ook goed. Je kan een goede katoenen sweater dus keer op keer wassen. Wanneer je wat leuks wilt doen met je sweater kan je er ook voor kiezen om het te laten bedrukken of er iets moois op te borduren. De grote merken die sweaters verkopen laten het logo erop zetten. Dit functioneert als uithangbord van hun merk en hebben de hele dag door wandelende reclame.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *