Schoenen

Schoenen

Ieder jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van schoenen. Het is nog onzeker hoe het komende jaar eruit gaat zien, maar de nieuwe collecties zijn alweer in aantocht. Bekende designers hebben de grote shows afgelast en in de plaats daarvan nieuwe digitale collecties gepresenteerd. De pandemie heeft een groot effect en dat is dan ook terug te zien in de schoenen mode. Thuiswerken is het nieuwe normaal en mensen kleden zich dan ook het liefst zo comfortabel en makkelijk mogelijk. Het zal je niets verbazen, maar de nieuwe mode gaat hier dan ook in mee. Het comfortabele aspect krijgt het komende jaar een andere invulling en is niet meer zo saai als voorheen.

Gezondheidssandalen zoals de Birkenstocks komen terug. Comfort is belangrijk geworden en hierin mogen deze sandalen dan ook niet in ontbreken. Het merk Birkenstock verkoopt een van de bekendste sandalen met een voetbed. Deze sandalen bestaan uit een voorgevormde kurk die de vormen van je voeten volgt. Het voetbed is dus niet plan, maar wordt juist extra ondersteund rond het midden van je voet en natuurlijk bij je de tenen. Een gezondheidssandaal klinkt niet echt sexy, maar worden toch ontzettend hip in de lente en zomer van dit jaar. Je kan ze super leuk combineren met een jurk of een stoere jeans.

Deze zomer gaan we ook veel handgemaakt vlechtwerk zien. Heel veel merken en labels zijn namelijk aan het experimenteren met materialen en gaan steeds meer vlechten met touw, katoen en ook leer. Dit hebben we nog niet eerder gezien. Grote merken hebben in de collecties deze winter veel schoenen met kettingen laten zien. Ook in het voorjaar wordt deze trend doorgetrokken. Deze trend gaan we zien bij instappers en natuurlijk sandalen. De kettingen zijn vaak grof en goud van kleur. Kettingen veranderen van een praktische toevoeging naar een mode statement.

MEER ARTIKELEN

RECENTE BERICHTEN

haar
Haar
Renelobbe

Jezelf verzorgen en mooi maken

Jezelf verzorgen kan een behoorlijke taak zijn voor sommige mensen en voor sommige mensen ook zelfs moeilijk zijn. Het is belangrijk dat je hier informatie

LEES MEER »

Truien

Er is geen wolletje zo veelzijdig als een trui. Truien bewijzen mensen al eeuwenlang goede diensten als warmhouder en is een allemansvriend die je eindeloos

LEES MEER »