Tassen

Tassen

Vrouwen en mannen besteden veel geld aan luxe tassen. Tassen behouden in tegenstelling tot andere kledingstukken, hun waarde en de waarde groeit zelfs in de loop der jaren. Het is tijd om de tassentrends voor je op een rij te zetten, zodat jij met smaak de deur uit gaat dit jaar. Je wilt natuurlijk wel bij iedere outfit een passende tas. Dit jaar heb je een goed excuus om te gaan shoppen. Een look compleet maken wordt een appeltje-eitje dit seizoen, zeker met de nieuwe tassen trends. Misschien stel je de show eerst nog met een heuptas, maar nu zijn het toch echt de office proof shoppers of de mini-tasjes die het beeld op straat domineren. Je wordt gewaarschuwd, want er komen een hoop nieuwe dingen op je wensenlijst te staan dit jaar.

Tassen met dikke kettingen en riemen zijn heel erg in. Kettingen spelen een grote rol in de tassentrends in 2019, maar nu ook in 2021. Deze trend is niet alleen zichtbaar bij tassen, maar is ook populair bij schoenen en andere kledingstukken. Kettingen geven tassen een ruig en industrieel tintje. De meeste high-fashion tassen bevatten ook in 2021 weer riemen en opvallende kettingen. Handige schoudertassen zijn altijd welkom, maar je moet toch een plekje vrijmaken voor een groter formaat. Met de shopper ben je niet alleen up-to-date, maar je kunt er ook nog eens heel veel in kwijt. De shopper is volwassener geworden dit seizoen en heeft zijn imago omgeruild voor een klassieke uitstraling. Het kan niet zo zijn dat alle trends even praktisch zijn, want zo’n kleine tas is toch heel erg in dit jaar. In deze tas past niets, Misschien heb je geluk en past je pinpas of je favoriete lippenstift er wel in.
Deze leuke en kleine trend wordt vaak gedragen met grote tassen. Een super leuke combinatie als je het aan mij vraagt. Je kan al je spullen kwijt en je gaat hartstikke hip over straat, wie wilt dat niet?

MEER ARTIKELEN

Schoenen

Broeken

RECENTE BERICHTEN

haar
Haar
Renelobbe

Jezelf verzorgen en mooi maken

Jezelf verzorgen kan een behoorlijke taak zijn voor sommige mensen en voor sommige mensen ook zelfs moeilijk zijn. Het is belangrijk dat je hier informatie

LEES MEER »